Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Restpartijen bestrating

Wij hebben verschillende restpartijen bestrating op voorraad staan. Restpartijen worden vaak neergezet als B-keus partijen wat lang niet altijd zo is. Zo zijn de restpartijen bestrating die wij hebben staan van goede kwaliteit, maar tegelijkertijd hebben deze ook een lage prijs.

Soorten restpartijen bestrating

Er is keuze genoeg als u bij ons langs komt voor restpartijen bestrating. De partijen variëren van 1 tot 100 m2.  Dit zijn een aantal soorten die wij hebben staan:

  • Turks marmer
  • Vietnamees hardsteen
  • Graniet
  • Chinees hardsteen
  • Betonbestrating

Voor meer informatie over deze soorten restpartijen bestrating kunt u contact met ons opnemen.

Leggen restpartijen bestrating

Ook het leggen van de restpartijen kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij werken nauw samen met een aantal hoveniers en stratenmakers. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt, wat het een stuk makkelijker maakt. Mocht u het zelf gaan leggen dan geven wij u graag goed advies.

Prijzen restpartijen bestrating

De restpartijen kunt u al voor slechts € 5,- per m2 afnemen. We kunnen niet garanderen dat de restpartijen gedurende het hele jaar aanwezig zijn, omdat de partijen continu veranderen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het soort en de meters die u nodig heeft.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.