Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Restpartijen bestrating

Wij hebben verschillende restpartijen bestrating op voorraad staan. Restpartijen worden vaak neergezet als B-keus partijen wat lang niet altijd zo is. Zo zijn de restpartijen bestrating die wij hebben staan van goede kwaliteit, maar tegelijkertijd hebben deze ook een lage prijs.

Soorten restpartijen bestrating

Er is keuze genoeg als u bij ons langs komt voor restpartijen bestrating. De partijen variëren van 1 tot 100 m2.  Dit zijn een aantal soorten die wij hebben staan:

  • Turks marmer
  • Vietnamees hardsteen
  • Graniet
  • Chinees hardsteen
  • Betonbestrating

Voor meer informatie over deze soorten restpartijen bestrating kunt u contact met ons opnemen.

Leggen restpartijen bestrating

Ook het leggen van de restpartijen kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij werken nauw samen met een aantal hoveniers en stratenmakers. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt, wat het een stuk makkelijker maakt. Mocht u het zelf gaan leggen dan geven wij u graag goed advies.

Prijzen restpartijen bestrating

De restpartijen kunt u al voor slechts € 5,- per m2 afnemen. We kunnen niet garanderen dat de restpartijen gedurende het hele jaar aanwezig zijn, omdat de partijen continu veranderen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het soort en de meters die u nodig heeft.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.