Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Palissade

Een palissade wordt gebruikt voor het afzetten van een border of voor de scheiding van uw tuin en de gemeentegrond. Palissade's zijn in verschillende hoogte en dikte maten te koop. Het is altijd belangrijk om  te zorgen dat ze ca. 1/3 ingegraven worden om voldoende stevigheid te geven.

Prijzen palissade

Wij hebben goede afspraken met de fabrieken en kunnen uw palissade's tegen scherpe prijzen leveren. Kijk verder op onze website en overtuig uzelf. 

Uitvoering palissade

We hebben zoals gemeld verschillende formaten. Verder zijn er ronde uitvoeringen en strakke met vierkante blokjes. Moet u echt grote hoogte's opvangen dan zijn ze ook leverbaar als losse palen tot een hoogte van wel 2 meter.

Leveren palissade

Wij kunnen uw palissade's altijd bij u thuis afleveren. Wel is het belangrijk dat als u niet uit de regio komt  om hele pakken of deelpakken af te nemen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken of dit voor u interressant is.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.