Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Online sierbestrating

Het is erg makkelijk om uw bestrating vanuit uw luie stoel te bestellen. Het probleem is echter dat er veel verschil in stenen zit en de kwaliteit en kleur nooit vanaf een foto te beoordelen is. Wij adviseren u toch om even te komen kijken op ons showterrein. Het is toch de bedoeling om vele jaren te kunnen genieten van uw nieuwe sierbestrating.

Offerte aanvraag online sierbestrating

Heeft u ergens een bestrating gezien? Vraag altijd geheel vrijblijven een offerte aan. Wij zullen altijd een scherpe prijs neerleggen voor uw online sierbestrating. Ook kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie over een bepaalde steensoort.

Waarom geen webshop voor online sierbestrating?

Wij geven altijd de voorkeur om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wij willen voorkomen dat de aanschaf van online sierbestrating een teleurstelling wordt. Kom langs of bel voor een eerlijk en goed advies!!

Transport van online sierbestrating

Wij kunnen alle online sierbestrating bij u thuis af laten leveren. Wel zijn we gebonden aan de pakinhoud of deelpakken die de fabriek levert. Bent u uw steen op onze site tegengekomen vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw online sierbestrating en wij proberen zo dicht mogelijk bij de gevraagde meters te komen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.