Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Online bestrating bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid om via ons offerte formulier uw bestrating online te bestellen. Wel raden wij u aan om de bestrating eerst te komen bekijken. Het is moeilijk om de juiste kleuren vanaf een foto te beoordelen.

Nadelen van online bestrating te bestellen

Uw tuin zult u niet jaarlijks vernieuwen, we hebben het hier dus over een product wat gemiddeld 15 tot 20 jaar in uw tuin ligt. Online bestrating bestellen raden wij u dus altijd af als u zich niet van te voren verdiept heeft in de vele soorten en materialen die er op de markt zijn. Laat u ook zeker informeren over de duurzaamheid van het product dat u mooi vindt.

Heeft u een keuze gemaakt, er is een mogelijkheid om online bestrating te bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u altijd een scherpe prijs aanbieden. Let erop dat u de bestrating van uw keuze altijd droog maar ook nat gezien heeft. Kleuren worden bij alle bestratingen donkerder als ze nat zijn. Laat u dus niet verrassen!!!

Transport bij online bestrating bestellen

Heeft u een steen gezien en hebben wij een scherpe offerte gemaakt? Er is altijd een mogelijkheid om uw bestrating thuis te bezorgen door geheel Nederland. In veel gevallen worden online bestelde bestratingen rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis bezorgt. Het is daarom wel van belang dat er een grote stenentrailer bij u in de straat kan komen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.