Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Onderhoudsvrije sierbestrating

Onderhoudsvrije sierbestrating? Er worden veel verschillende bestratingen verkocht. Ieder soort heeft zijn eigen onderhoud nodig en onderling zit daar veel verschil in. Wij zullen proberen u een goed beeld te geven over de vele mogelijkheden op het gebied van onderhoudsvrije sierbestrating.

Soorten onderhoudsvrije sierbestrating

Dat een bestrating onderhoudsvrij is bestaat natuurlijk niet. U zult altijd een bezem over uw straatwerk moeten halen om het opgewaaide vuil of bladeren te verwijderen. Wel is het zo dat bij de zogenaamde onderhoudsvrije sierbestrating veel minder werk te verwachten is dan bij een éénvoudige betonsteen. Een betonsteen heeft een hoge vochtopname en zal dus veel eerder groen worden dan een keramische tuintegel of bijvoorbeeld de GeoSteen. Informeer altijd even naar de mogelijkheden op het gebied van onderhoudsvrije bestrating die wij u kunnen bieden.

Keuze in onderhoudsvrije sierbestrating

Zoals genoemd zijn er twee soorten onderhoudsvrije sierbestrating. Deze kunnen we onderverdelen in de:

  • GeoSteen met een coating factor 30
  • Keramische tuintegels

De GeoSteen is de afgelopen jaren een begrip geworden. De steen bestaat uit een onderzijde van beton en hierop is een deklaag van kleurechte mineralen geperst en daarna is er een coating ingebrand. De vochtopname van deze onderhoudsvrije sierbestrating is zo klein dat u vlekken en groene aanslag als deze er al opkomt zeer makkelijk kunt verwijderen. Bovendien heeft de fabriek ervoor kunnen zorgen dat deze onderhoudsvrije sierbestrating ook nog eens betaalbaar blijft.

De markt van de keramische tuintegels is de laatste jaren enorm gegroeid. Het is een product dat geen enkele vloeistof opneemt en zelf zout- en zuurbestendig is. Een super mooi product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Wel is het van belang dat u een Italiaanse tegel koopt en geen tegel die gemaakt is in de Aziatische landen omdat deze veel minder sterk zijn. Ook het verwerken vraag om een speicalist. Kom langs voor een goed een eerlijk advies, wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.