Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Onderhoudsvrije bestrating

Er zijn veel soorten bestrating te koop. Ieder materiaal heeft zijn eigen onderhoud nodig, de één veel meer dan de ander. We proberen via deze pagina een beeld te geven van de bestrating die er op de markt is met de eigenschappen die erbij horen. U bent altijd welkom op ons showterrein waar wij u graag de mogelijkheden laten zien die wij u bieden.

Bestaat onderhoudsvrije bestrating??

De meest onderhoudsvrije bestrating die er op de markt is, is de keramische tegel. Deze is vloeistofdicht en is bestand tegen zouten en zuren. Het materiaal is zo hard dat alg er geen vat op kan krijgen. Zou er hier of daar toch wat aanslag op komen dan is dit éénvoudig te verwijderen met een dweil of vochtige doek. Hoe zachter het materiaal is hoe hoger de vochtopname en hoe sneller er een groene aanslag zal ontstaan. Wij beseffen dat de aanschaf van bestrating geen dagelijkse bezigheid is en zullen u een goed en eerlijk advies meegeven.

Ontwerp onderhoudsvrije bestrating

Wij willen altijd even met u meekijken naar het ontwerp van uw tuin en samen de best passende materialen erbij zoeken. Lukt het u niet om binnen onze openingstijden te komen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak!!

Transport onderhoudsvrije bestrating

Wij kunnen uw bestelling altijd tegen scherpe prijzen leveren door heel Nederland.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.