Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Onderhoudsarme bestrating

The Stone Discounter is het adres voor uw onderhoudsarme bestrating. Wij hebben een ruime keuze in bestrating met een onderhoudsarme, kleurvaste en krasvaste slijtlaag, gebakken klinkers, gecoate tegels en keramische tegels voor uw terras, paden of oprit.

Prijzen onderhoudsarme bestrating

De prijzen voor onderhoudsarmere bestrating beginnen bij zo'n € 16,95, u heeft dan een betonsteen met een fijne slijtlaag waardoor de vochtopname van de steen een stuk minder is. Gaan we een stap verder in de onderhoudsarme bestrating dan hebben we een tegel of klinker met een kleur- en slijtvaste deklaag, deze steen neemt weer minder vocht op en zal daardoor veel minder snel groen uitslaan. Wilt u echt van het onderhoud af kies dan voor een tegel met een coating of voor een keramische tegel.

Advies onderhoudsarme bestrating

Kom voor een goed en eerlijk advies langs bij ons showterrein. Wij zullen de tijd nemen om u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die er tegenwoordig geboden worden.

Leveren van onderhoudsarme bestrating

Wij hebben de mogelijkheid om al uw bestrating netjes thuis af te leveren. Wel is het dan van belang dat u bereikbaar bent met een stenentrailer. Komt u niet uit de regio?? Geen probleem we laten uw bestelling dan rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis afleveren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.