Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Novodal Cite

De MBI Novodal Cite Marseille past perfect in een moderne tuin. De lichte kleuren kunnen perfect gecombineerd worden met een donkere tegel. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI Novodal Cite Reims heeft een dubbele coating. Dit zorgt voor een kleur- en slijtvaste tegel waar u geen omkijken meer naar hebt. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI Novodal Cite Tours is mooi in te passen in een strakke tuin. Door het grote formaat verruimt u uw tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Novodal Cité Aachen is een mooie zandkleurige tegel. Door de coating is deze tegel uiterst onderhoudsvriendelijk. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI Novodal Cité Berlijn is een kwalitatief goede tegel door de dubbele coating. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare prijzen en de prijzen!

De MBI Novodal Cité Bremen heeft een prachtige grijze kleur. Door de coating zult u ook nog jaren lang van deze tegel genieten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Novodal Cité Hamburg is een tegel waarop geleefd kan worden. Vetten, mos of ander vuil zal zich nagenoeg niet aan deze tegel kunnen hechten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.