Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Tuinaanleg Nunspeet

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Tuinaanleg Nunspeet begint natuurlijk bij The Stone Discounter in Nunspeet. Het belangrijkste bij de tuinaanleg Nunspeet is natuurlijk het gebruik van de diverse materialen. We kunnen samen uw wensen bespreken die u heeft bij de tuinaanleg Nunspeet. Wilt u een verouderde bestrating of juist een mooie moderne bestrating? Wij zullen u altijd helpen met een goed en duidelijk en eerlijk advies. Er is de laatste jaren veel veranderd in de bestratingswereld, laat u eerst goed op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden.

Hulp bij het ontwerp Tuinaanleg Nunspeet

We zijn natuurlijk altijd bereidt om u verder te helpen bij het maken van een ontwerp. We zullen eerst hier uw wensen bespreken. Hieruit zal dan vanzelf een schets ontstaan hoe de tuin ingedeeld zal worden. De volgende stap is dan natuurlijk om te kijken welke materialen er gebruikt gaan worden. Is dit een onderhoudsarme bestrating of gaat u voor een bepaalde uitstraling? We zullen hier samen ongetwijfeld uit gaan komen. Wilt u liever dan er een tuinarchitect naar kijkt dan hebben we de goede contracten voor u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen bij de Tuinaanleg Nunspeet.

De aanleg van uw Tuinontwerp Nunspeet

Hebben we het ontwerp op tafel liggen? Dan gaan we samen kijken welke partij het best in uw plaatje past. We hebben in ons bestand veel hoveniers uit de regio staan en we weten welke hovenier of stratenmaker het best past bij het gemaakte ontwerp. Als u het fijn vindt kunnen we alles vanuit The Stone Discounter voor u regelen. 

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.