Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Natuursteen

Natuursteen onstaat door een proces van vele jaren. Het materiaal wordt vaak onbehandeld verwerkt. Bij vele soorten natuursteen uit China wordt de steen vaak gezoet om hem een mooie donkere look te geven. Natuursteen kan erg mooi zijn in uw tuin, maar informeer van te voren goed naar de eigenschappen van het soort dat u mooi vindt!!

Soorten natuursteen

Wij leveren o.a. de volgende soorten natuursteen:

  • Chinees hardsteen
  • Vietnamees hardsteen
  • Turks marmer
  • Graniet
  • Basalt

Ieder soort natuursteen heeft andere eigenschappen. Informeer hier goed naar voordat u tot de aankoop overgaat.

Verwerken van natuursteen

Natuursteen wordt op een andere manier verwerkt dan de meeste betonbestrating. Vaak is het veel dunner. Dit wordt gedaan om de transportkosten uit het buitenland te beperken. Het is daarom van belang dat het natuursteen op een gestabiliseerd zandbed of een splitbed wordt gelegd. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de voeg die u het beste kunt gebruiken.

Nadelen natuursteen

Veel natuursteensoorten hebben de eigenschap dat ze na verloop van tijd gaan verkleuren en zullen in veel gevallen krasgevoelig zijn. Kijk voor andere mogelijkheden ook eens bij onze kleur- en slijtvaste bestrating of bij de keramische tegels.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.