Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Muurelementen

Muurelementen worden vaak in de tuin toegepast om hoogteverschillen, borders en tuinafscheidingen te maken. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten. Wij proberen u via onze website een overzicht te geven van de vele mogelijkheden die er zijn. Kom langs voor een goed advies en een berekening wat uw border of afscheiding gaat kosten.

Formaten muurelementen

We leveren zoals eerder beschreven verschillende formaten muurelementen. Vaak hangt het af van de diepte die uw border of bloembak gaat worden. Wilt u een mooi robuust blok of juist een fijn materiaal? Wij helpen u graag verder om het juiste element in uw tuin te krijgen.

Kleuren muurelementen

De leverbare kleuren in muurelementen zijn de laatste jaren minder geworden. In 99 % wordt er een antraciet blok gebruikt, dit is toe te passen bij alle kleuren bestrating. De meeste muurelementen worden gemaakt van beton. De kleur zal dan in de loop van de jaren wat vervagen. Wilt u een kleurvast muurelement? Ook dat kan! We leveren de series GeoAntica muurblokken, GeoColor muurblokken en de GeoPlano muurblokken. Deze zijn voorzien van een kleurvaste laag aan één zijde.

Stijl muurelementen

Heeft u een strakke tuin of juist modern? Wij hebben voor iedere tuin het passende muurelement. Kom langs want we hebben bakken staan van alle mogelijke materialen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.