Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI wildverband

MBI wildverband wordt gemaakt in veel verschillende soorten en maten. Of u op zoek bent naar een mooi mbi wildverband van beton of een kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm wildverband? We hebben ze allemaal. Wij geven op onze site een beknopte uitleg van de verschillende soorten die we in het assortiment hebben.

MBI wildverband beton

MBI levert verschillende soorten wildverband van beton. Dit wildverband heeft een fijne structuur deklaag en er is gebruik gemaakt van een goede kwaliteit kleurstof. Dit zorgt ervoor dat u voor een scherpe prijs een mooi MBI wildverband heeft waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Kleurvast MBI wildverband

De volgende stap in het assortiment van MBI is het kleurvaste wildverband. Dit wildverband is voorzien van een deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. Dit is een deklaag die geperst is op een onderlaag van beton. Een groot voordeel hiervan is dat deze laag erg dicht is en dus weinig vocht en vuil op zal nemen en na jaren hun eigen kleur nog zullen hebben.

MBI wildverband met coating

Als topper van de soorten MBI wildverband hebben we het wildverband dat voorzien is van een coating. Deze coating zorgt ervoor dat u één van de meest onderhoudsarme bestrating heeft die er op dit moment te koop is. Wij nodigen u uit om op ons showterrein de vele verschillende soorten te komen bewonderen. Wij zullen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze en zullen de tijd nemen welk soort wildverband het beste aansluit bij uw wensen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.