Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI Terra Tops

De MBI Terra Tops is een nieuwe lijn in de bestratingen van MBI. De MBI Terra Tops is zeer gunstig geprijst. In tegenstelling tot alle Geo soorten is deze tegel niet kleurvast maar wel gemaakt met een goede kwaliteit kleurstof.

Deklaag van de MBI Terra Tops

De deklaag van deze tegels is in tegenstelling van veel andere tegels in deze prijsklasse gemaakt van een fijn materiaal zodat de tegel een mooi glad oppervlakte heeft. Dus niet zoals bij een door en door gemaakte tegel dat u binnen een aantal maanden alle kleuren kiezels aan het oppervlakte heeft.

Dikte MBI Terra Tops

Deze tegels zijn te koop in 20x30 cm, wildverband 2 en een tegel van 60x60 cm. De dikte is 4.7 cm en hierdoor makkelijk te verwerken. De dikte is voor het gebruik voor een terras, paden etc. stevig genoeg. Zoekt u een tegel voor de oprit? Dan kunt u altijd overschakelen naar de serie Plaza.

Prijzen MBI Terra Tops

Kijk op onze website voor de zeer aantrekkelijke prijzen van de MBI Terra Tops. U zult zien dat de prijs laag is t.o.v. veel andere merken. De kwaliteit komt hier ver bovenuit.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.