Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI Plaza strak

De MBI Plaza antraciet is een mooie strakke moderne tegel die uw tuin zeker zal verfraaien.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen.

De MBI Plaza Safari is een mooi genuanceerde bestrating met een geel/bruine nuancering. Een schitterende steen voor een mooie warme uitstraling.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen.

De MBI Plaza grijs zwart is een moderne bestrating tegen een scherpe prijs. Een mooie strakke bestrating die nooit saai zal worden.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen.

De MBI Plaza Kenia is een steen waar u het zomerse gevoel mee uw tuin inhaalt. Door zijn lichte kleur en mooie nuancering staat deze bestrating garant voor vele jaren tuinplezier.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen.

De MBI Plaza Savanne is een echte aanwinst voor uw tuin. Door de prachtige deklaag zult u jaren plezier hebben van uw bestrating.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen

De MBI Plaza Pretoria is een prachtige budgetsteen. Door de deklaag en de coating is deze tegel onderhoudsarm.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de beschikbare formaten en de prijzen

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.