Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI klinkers

Wij hebben alle soorten MBI klinkers in ons assortiment. Wij zullen hieronder een beschrijving geven van de MBI klinkers die er gemaakt worden. Deze zijn in verschillende maten leverbaar. De meest voorkomende zijn.

  • MBI waalformaat 20x5x8 cm
  • MBI dikformaat 21x7x8 cm
  • MBI keiformaat 21x10.5x8 cm

MBI klinkers Basic

De MBI klinkers basic zijn klinkers die gemaakt zijn met een mooie structuur slijtlaag. U zult bij deze klinker niet zoals bij veel andere merken na een paar jaar het grind door de bovenzijde heen zien komen. En mooie klinker voor een scherpe prijs.

MBI klinkers GeoBasic

Deze klinkers hebben net zoals de basic een mooie slijtlaag. Het grote verschil zit erin dat de GeoBasic een slijtlaag heeft die kleurvast is. Ook na jaren zal deze klinker de kleur hebben waar u keuze bij aankoop op gevallen is.

MBI klinkers GeoColor Exelent

De MBI klinker GeoColor Exelent is een luxe klinker. Deze heeft net zoals de GeoBasic een kleurechte deklaag waar een grover materiaal is gebruikt en daarna is uitgewassen. Dit geeft de klinker een mooie exclusieve uitstraling

Wij hebben alle soorten en kleuren voor u op ons showterrein liggen. Dit maakt het makkelijker om een goede keuze te kunnen maken. U bent van harte welkom bij The Stone Discounter. Transport van de door u gekochte klinkers is mogelijk door heel Nederland. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.