Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI HandyTops slate

De MBI HandyTops slate is een unieke serie. Door de dikte van 4 cm is hij makkelijk te hanteren en zonder zuignap te leggen. Dit kan u een grote besparing opeleveren in de arbeid. Voor uw terras of tuinpaden is deze dikte ruim voldoende om in een normaal zandbed gelegd te worden.

Deklaag MBI HandyTops slate

Door de fijne structur van de MBI HandyTops slate kunnen we deze terrastegels gerust onder de onderhoudsarme tegels zetten, de vochtopname is laag en u zult dus ook minder last hebben van groene aanslag. Bovendien is de deklaag voorzien van een factor 15 coating die hem nog meer vuilafstotend maakt.

Kleuren van de MBI HandyTops slate

De MBI HandyTops slate is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Releigh black
  • Oklahoma grey
  • Phoenix yellow
  • Chicago green

Allemaal mooie kleuren die ook onderling goed te combineren zijn.

Formaten van de MBI HandyTops slate

Eindelijk weer eens een mooie terrastegel die leverbaar is in de maat van 50x50x4 cm. De laatste jaren zagen we deze maat langzamerhand helemaal uit ons beeld verdwijnen. Dit is nu voorgoed voorbij. Natuurlijk wordt er in deze serie ook de vertrouwde 60x60x4 geproduceerd. 

KLIK HIER om naar het overzicht van de MBI HandyTops slate te gaan.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.