Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GraniTops

De MBI GraniTops Coal, strak en modern met een lange levensduur. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen!

De MBI GraniTops Graphitio. een schitterende moderne tegel met een exclusieve uitstraling en een concurerende prijs. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen!

Een schitterende grijs/zwart genuanceerde tegel deze MBI GraniTops Grey Black met veel goede eigenschappen voor een scherpe prijs. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.