Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoSteen

Wanneer u de naam Geo tegenkomt bij één van de producten op onze website betekent dit dat er altijd kleurechte natuurlijke mineralen in de deklaag voorkomen. De deklaag van deze stenen is hierdoor kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm te noemen. De naam MBI GeoSteen staat dus voor vele jaren tuinplezier.

Soorten deklagen bij de MBI GeoSteen

De MBI GeoSteen wordt geproduceerd in verschillende uitvoeringen. Kijk op onze site bij de kleurvaste bestrating onder het kopje producten. U komt hier bestrating tegen die strak is, met een relieëf, verouderd enz. De keuze in deze productgroep is enorm.

Onderhoud bij de MBI GeoSteen

De MBI GeoSteen is verkrijgbaar met een coating factor 15 en factor 30. Hoe hoger deze factor is hoe minder onderhoud deze bestrating nodig heeft. Wie wil dit niet? Een bestrating die we kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm kunnen noemen. Neem voor meer informatie contact op of kom langs bij The Stone Discounter.

Leveren van de MBI GeoSteen

Heeft u een keuze uit het ruime assortiment van de MBI GeoSteen kunnen maken. Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren in de regio met eigen vervoer, buiten de regio kunnen we het vervoer door de fabriek laten verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.