Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI GeoSenza Puro

De GeoSenza Puro is veranderd in de GeoStretto Plus. De steen en de beserking is verder hetzelfde gebleven. Het gaat hier om een geborstelde bestrating die voorzien is van een factor 30 coating. Eén van de meest onderhoudsarme bestratingen die er op de markt zijn. De GeoSenza voelt erg zacht aan en heeft door het borstelen een erg fijne structuur.

Deklaag van de MBI GeoSenza Puro

Zoals al gemeld is de toplaag gebordsteld bij de GeoSenza Puro en voorzien van een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Een bestrating die dus ook na jaren nog zijn kleur zal hebben. De GeoSenza Puro (vanaf nu de MBI GeoStretto Plus) is dan ook een aanwinst voor iedere tuin.

Transport van uw MBI GeoSenza Puro 

Is uw keuze op deze bestrating gevallen? Wij kunnen het transport door geheel Nederland voor u verzorgen. Ook kunnen we gelijk alle blokken, bielzen, banden enz. meeleveren. Het is altijd de moeite om ons ruime en overzichtelijke showterrein met een bezoekje te vereren.

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.