Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoPiazza

De MBI GeoPiazza Milano is met zijn mooie houtnerfstructuur een schitterende bestrating die veel schaduweffecten geeft. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Roma, de trend van dit moment. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Cannobio is voorzien van een lichte houtnerfstructuur en footcomfort. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Lazise is de nieuwe kleur in deze serie. De lichte kleur in combinatie met de houtnerf structuur maakt deze tegel tijdloos en een aanwinst voor uw tuin! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

De MBI GeoPiazza Marilleva is een kleurechte tegel. Door de natuursteentjes die door de toplaag verwerkt zijn en de coating kunt u nog jaren van deze tegel blijven genieten! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.