Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoFacetto

De MBI GeoFacetto is strak, modern, kleurecht en bovendien ook nog eens betaalbaar. Ongelofelijk dat al deze genoemde punten in één steen verwerkt zijn. Deze bestrating heeft een dichte kleurechte toplaag met strak afgewerkte facetranden. Dankzij dit facet is het mogelijk om uw tuin en terras super strak te bestraten. De kleurechte deklaag is bovendien ook nog eens voorzien van een factor 25 coating die er voor zorgt dat deze bestrating erg onderhoudsarm is. De vocht- en vuilopname wordt sterk verminderd door deze coating en maakt het onderhoud veel makkelijker. Het vuil of groen zal op de bestrating zitten en niet zoals bij een betonproduct er ingetrokken zijn.

Is de MBI GeoFacetto de juiste keuze voor u?

Wij begrijpen dat het voor u moeilijk is om een keuze te kunnen maken gezien het enorme aanbod bestrating dat er op dit moment is. Wij adviseren u dan ook om niet zomaar vanaf een plaatje uw bestelling te doen maar eerst een bezoekje aan ons showterrein te komen brengen. Wij zullen u in alle rust een goed en eerlijk advies geven over de vele mogelijkheden die er ook naast de mooie MBI GeoFacetto zijn. We nemen dan eerst uw wensen door en zullen daarna samen met u de juiste bestrating hierbij gaan zoeken. Een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein zal dan ook zeker de moeite waard zijn!!

Leveren van de MBI GeoFacetto

Het laatste punt dat we tegenkomen als u uw nieuwe bestrating aanschaft is natuurlijk het transport. Ook deze zorg kunnen we u uit handen nemen. In de regio zullen we uw bestelling met eigen vervoer bij u thuis afleveren. Buiten de regio zullen we dat door de fabriek rechtstreeks laten bezorgen. Nog een reden om naar The Stone Discounter in Nunspeet te komen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.