Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoArdesia (Tops)

De MBI GeoArdesia cannobio is een schitterende, natuurlijk uitziende bestrating. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Milano is een echte topper!! Deze moet u gezien hebben. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Roma heeft een mooie natuurlijke uitstraling. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en de prijzen.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoArdesia Capri is een mooie, nieuwe kleur in het assortiment. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoArdesia Venice is een tegel met een bijzondere kleurenmengeling. KLIK HIER voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.