Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoArdesia Alivo

De MBI GeoArdesia Alivo Cannobio. Een unieke vijfhoekige vorm die op allerlei manieren in elkaar past. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Alivo Milano. Door zijn natuurlijke vorm een aanwinst voor de klassieke tuin. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Alivo Riviera. Uniek van vorm en warm van kleur. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Alivo Roma. Mooi verband, schitterende nuancering. KLIK OP DE FOTO voor de beschikbare formaten en prijzen.

De MBI GeoArdesia Alivo Lazise. Een speciale vorm en rustige kleur. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.