Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoAnticato

Op zoek naar een mooie gladde tegel maar niet te strak dan is de MBI GeoAnticato de tegel voor u. Met zij gladde kleurvaste deklaag en de randen die voorzien zijn van mooie organische lijnen is het een aanwinst voor iedere tuin. 

De deklaag van de MBI GeoAnticato

De MBI GeoAnticato is voorzien van een unieke deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. En bestrating die ook na jaren zijn kleur nog heeft. Bovendien is de MBI GeoAnticato voorzien van een coating factor 30. Dit zorgt ervoor dat de vuil- en vochtopname sterk verminderen en maakt deze tegel erg onderhoudsarm. Deze bestating is leverbaar in:

  • Milano (antraciet)
  • Cannobio (donker grijs)
  • Riviera (geel/oranje genuanceerd)
  • Roma (grijs genuanceerd)
  • Nardo (camel genuanceerd)
  • Lasize (licht van kleur)

Voor iereen zal hier een kleur bijzitten die aansluit bij de wensen en uitstraling die men zoekt.

Klik HIER voor de formaten en kleuren van de MBI GeoAnticato.

Transport van de MBI GeoAnticato

Heeft u uw kleur gevonden? Vraag altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. In de regio zullen we uw bestelling met eigen vervoer komen brengen. Daar buiten zullen we het transport door de fabriek laten verzorgen. Het enige wat dan van belang is dat de losplaats bereikbaar is met een grote stenentrailer.

 

 

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.