Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoAntica

De serie MBI GeoAntica is al jaren een topper! De fabriek heeft het voor elkaar gekregen om al de wensen die u kunt hebben bij een bestrating in één product te stoppen. De MBI GeoAntica is leverbaar in maar liefst elf verschillende kleuren en sommige kleuren in wel veertien verschillende formaten. Doordat dit product maatvast is zijn de verschillende kleuren en maten ook goed te combineren.

Deklaag van de MBI GeoAntica

De deklaag van de MBI GeoAntica is gemaakt van kleurechte mineralen. Dat wil zeggen dat we hier te maken hebben met een kleurvast product. De deklaag is zo sterk dat we de MBI GeoAntica ook gerust slijtvast kunnen noemen. Als extra is er door de deklaag een factor 15 coating verwerkt die ervoor zorgt dat deze bestrating veel minder vuil zal aannemen en onderhoudsarm is. 

Prijzen van de MBI GeoAntica

De prijzen van de MBI GeoAntica zijn gerust concurrerend te noemen terwijl de kwaliteit er echt uitspringt. Een betaalbare bestrating voor een zeer schappelijke prijs. Vaak koopt u voor deze prijzen een betonproduct die na een aantal jaren een flink deel van zijn kleur ingeleverd heeft.

KLIK HIER om naar het overzicht van de MBI GeoAntica te gaan.

Leveren van de MBI GeoAntica

In de regio kunnen we uw bestelling zelf bij u thuis afleveren. Komt u niet uit de regio en wilt u toch profiteren van onze scherpe offerte? Wij kunnen het transport door heel Nederland door de fabriek laten verzorgen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.