Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoAntica

De serie MBI GeoAntica is al jaren een topper! De fabriek heeft het voor elkaar gekregen om al de wensen die u kunt hebben bij een bestrating in één product te stoppen. De MBI GeoAntica is leverbaar in maar liefst elf verschillende kleuren en sommige kleuren in wel veertien verschillende formaten. Doordat dit product maatvast is zijn de verschillende kleuren en maten ook goed te combineren.

Deklaag van de MBI GeoAntica

De deklaag van de MBI GeoAntica is gemaakt van kleurechte mineralen. Dat wil zeggen dat we hier te maken hebben met een kleurvast product. De deklaag is zo sterk dat we de MBI GeoAntica ook gerust slijtvast kunnen noemen. Als extra is er door de deklaag een factor 15 coating verwerkt die ervoor zorgt dat deze bestrating veel minder vuil zal aannemen en onderhoudsarm is. 

Prijzen van de MBI GeoAntica

De prijzen van de MBI GeoAntica zijn gerust concurrerend te noemen terwijl de kwaliteit er echt uitspringt. Een betaalbare bestrating voor een zeer schappelijke prijs. Vaak koopt u voor deze prijzen een betonproduct die na een aantal jaren een flink deel van zijn kleur ingeleverd heeft.

KLIK HIER om naar het overzicht van de MBI GeoAntica te gaan.

Leveren van de MBI GeoAntica

In de regio kunnen we uw bestelling zelf bij u thuis afleveren. Komt u niet uit de regio en wilt u toch profiteren van onze scherpe offerte? Wij kunnen het transport door heel Nederland door de fabriek laten verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.