Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI AutoTops klinker

Deze schitterende maar ook betaalbare klinker is de perfecte oplossing voor het gebruik om het huis. Met zijn dikte van 7 cm is de MBI AutTops klinker stevig genoeg voor uw auto of bus. Ook voor het maken van paden door uw tuin is dit een prachtige voordelige steen.

Voordelen MBI AutoTops klinker

Het grote voordeel van de MBI AutoTops klinker is dat hij voorzien is van de bekende slijtlaag die MBI toepast op zijn klinkers. Vaak ziet u bij een klinker in deze prijsklasse dat hij door en door van beton gemaakt is, de MBI AutoTops klinker is voorzien van een deklaag die gemaakt is van een veel fijner materiaal en daardoor heeft u niet dat er binnen een paar jaar allerlei kleuren kiezels door de deklaag heen komen kijken.

Kleuren MBI AutoTops klinker

We bieden u deze mooie klinker aan in 4 verschillende kleuren die ook onderling weer mooi te combineren zijn. KLIK HIER om naar het overzicht van de kleuren en prijzen te gaan. 

Leveren van de MBI AutoTops klinker

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij leveren uw bestelling in de regio met eigen vervoer, buiten de regio kunnen we het transport door de fabriek laten verzorgen. Het is dus altijd de moeite om even geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.