Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Kunstgras Nunspeet

Op zoek naar een mooi stuk kunstgras? Kom langs bij The Stone Discounter. We hebben in onze showtuinen verschillende soorten kuntsgras verwerkt om het zo in de goede omgeving te kunnen bekijken. Bij ons koopt u niet van een klein staaltje maar u ziet het in de tuinen verwerkt om een veel beter beeld te krijgen. Alle reden om voor Kunstgras Nunspeet naar The Stone Discounter te komen!!

Soorten Kunstgras Nunspeet

We hebben diversen soorten kunstgras in ons assortiment. Of u op zoek bent naar een stukje gras op het balkon of u wilt een mooi veld in uw tuin? U bent altijd welkom om te kijken naar de vele mogelijkheden die we bieden op het gebied van kuntgras Nunspeet. Alle soorten die wij verkopen zijn voorzien van een goede garantie en is UV bestendig. 

Aanleg van Kunstgras Nunspeet

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele soorten kunstgras die u aangeboden worden? We kunnen u altijd helpen en adviseren bij de aanleg. Een mooi soort Kunstgras Nunspeet dat op de verkeerde manier aangelegd wordt is nog steeds niet mooi. Wilt u Kunstras Nunspeet zelf aanleggen? Dit is natuurlijk mogelijk als u zich houdt aan de legvoorschriften die er zijn. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.