Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

De voordelen van kunstgras

  • U heeft altijd een mooi en verzorgd gazon welke bestand is tegen alle weersomstandigheden.
  • Kunstgras vraagt beperkt onderhoud. Zo hoeft u nooit meer te grasmaaien, kantjes te knippen, te verticuteren en te bemesten.
  • Kunstgras heeft geen water nodig, dus in de zomer hoeft u niet meer te sproeien.
  • Het is ideaal voor kinderen om op te spelen. Na een regenbui is het gras snel weer droog waarna je er weer op kunt lopen zonder natte voeten te krijgen.
  • Het is ideaal om onder speeltoestellen te leggen of om het zwembadje er voor langere periode op te laten staan.

Klik HIER voor ons assortiment kunstgras

Onderhoud van kunstgras

Het onderhoud van kunstgras is in vergelijking tot echt gras zeer beperkt, maar om uw kunstgrasgazon jaren lang mooi te houden, dient er toch wat aandacht aan besteed te worden.

Zo is het belangrijk dat de blaadjes, takken en zaden van omringende bomen en planten regelmatig van het kunstgrasgazon worden verwijderd. Dit kunt u doen door het gazon met een harde bezem schoon te vegen of door gebruik van een bladblazer. Doordat de kunstgrasvezels door een antiworteldoek getuft zijn is het niet mogelijk dat er van onderaf onkruid door het kunstgras komt. Wel is het mogelijk dat er van bovenaf onkruid ontstaat. Dit kan echter niet ontkiemen en is daardoor eenvoudig te verwijderen met een hark of met de hand.

Ongelukjes van huisdieren moet u voor uw eigen hygiëne zo snel mogelijk verwijderen. Spoel het na het verwijderen grondig na met water. Het verwijderen van afval op uw kunstgrasgazon voorkomt tevens verstopping van de zandlaag met betrekking tot de waterafvoer.

Ons kunstgras is kleurvast

Het kunstgras is UV bestendig en zal niet verkleuren. Het kunstgras kan tegen de meest zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en zon. Kunstgras behoudt daarmee zijn natuurlijke uitstraling.

Aandachtspunten kunstgras

Kunstgras kent veel voordelen, toch zijn er ook enkele aandachtspunten waarvan men zich bewust moet zijn. De investering is een eenmalig hoog bedrag. Deze kosten verdienen zich echter terug op langere termijn. Het gebruik van een Barbecue op kunstgras is niet aan te raden. Dit vanwege het smelten van het kunstgras wat opgelopen kan worden als er hete vetten op het kunstgras terecht komen waardoor er lelijke plekken kunnen ontstaan.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.