Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Krasvaste tegels

Kom langs voor een ruime sortering krasvaste tegels. Ook in deze groep bieden wij tegels in verschillende prijsklasse's:

  • Krasvaste betontegels
  • Krasvaste betontegels met slijtlaag
  • Krasvaste tegels met een kleurvaste slijtlaag
  • Krasvaste tegels met een kleurvaste slijtlaag en een vuilafstotende coating
  • Krasvaste keramische tegels

Prijzen krasvaste tegels

De prijzen van krasvaste tegels beginnen bij ca. € 17,50 voor een 60x60x6 cm, kleinere formaten zijn vaak in verhouding voordeliger. Wij hebben in ons assortiment ook een ruime keuze betaalbare tegels zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Onderhoud krasvaste tegels

Iedere tegel heeft een ander onderhoud nodig. Laat u voor de aanschaf goed voorlichten over het onderhoudt van de tegel die u uitgezocht heeft. Dit heeft grote invloed op de duurzaamheid van uw bestrating.

Transport van uw krasvaste tegels

Wij kunnen de door u uitgezochte tegels tegen een kleine vergoeding door heel Nederland verzorgen. Het gewicht van bestrating is vaak veel te hoog om het zelf te kunnen vervoeren.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.