Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Kosten tuinbestrating

De kosten voor uw tuinbestrating kunnen erg variëren. Wij hebben in ons assortiment bestratingen vanaf  € 10.00 per m2, de prijzen kunnen oplopen tot zo'n € 65.00 per m2. Wij helpen u graag om de kosten tuinbestrating voor uit te rekenen en u te adviseren wat in uw geval de beste oplossing is.

Kosten tuinbestrating van verschillende materialen

Of u op zoek bent naar een gebakken klinker, een siertegel of een keramische tegel? Wij hebben ze voor u en nemen graag de tijd om de verschillende mogelijkheden te bekijken met de eigenschappen die bij de steensoort horen.

Besparen op kosten tuinbestrating

U kunt in veel gevallen besparen op de kosten van uw tuinbestrating. De aanschaf van de bestrating kan per bedrijf veel verschillen. Kom langs en laat ons vrijblijvend een offerte maken. Ook de aanleg van uw bestrating kunnen wij in de regio verzorgen.

Transportkosten tuinbestrating

Wij kunnen uw bestrating door heel Nederland tegen scherpe prijzen leveren. In de meeste gevallen is het niet te doen om het transport zelf te verzorgen. Een m2 tegels van 6 cm dik heeft al snel een gewicht van 130 kg. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.