Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Klinkers

Klinker zijn er in veel soorten en maten. De bekendste soorten zijn de betonklinkers en de gebakken klinkers. Gebakken materiaal hoort bij één van de oudste bestratingen. Het grote voordeel van gebakken is dat ze als ze goed gebakken zijn ook altijd mooi blijven. Beton is qua prijs interessant, ze worden in grote aantallen geproduceerd. Kom vrijblijvend langs om ons assortiment te bekijken en laat ons u helpen om een goede keuze te maken.

Toepassing van klinkers

Klinkers worden veelzijdig toegepast. Of het nu gaat om een groot bedrijventerrein of om een oprit of als aanvulling om grote tegels er is overal een passende klinker voor te vinden.

Belasting van klinkers

Klinkers worden in verschillende maten geproduceert. De dikte die toegepast wordt is afhankelijk van het gebruik. Bij zware belasting moet er een dikkere klinker gebruikt worden dan voor een terras of voor een pad door de tuin.

Thuis afleveren van uw klinkers

The Stone Discounter biedt u de mogelijkheid om al uw bestrating thuis af te laten leveren tegen scherpe prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.