Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Kleurvaste bestrating

Kleurvaste bestrating is sterk in opkomst op de Nederlandse markt. In tegenstelling tot betonbestrating blijft dit soort zijn kleur houden. De toplaag van deze kleurvaste bestrating is gemaakt van een vermalen natuursteensplit of kleurechte mineralen. Ook qua bewerking zijn er verschillende soorten te koop. Wij bieden u de volgende soorten:

Mooie, handzame, kleurvaste bestrating met een dikte van 4 cm. Ideaal voor uw terras!

GeoSteen, voorzien van een matte coating factor 25:

Geosteen, voorzien van een licht glanzende coating factor 30:

De eigenschappen van de coating factor 25 en coating factor 30:

Deze kleurvaste bestrating is ook onderhoudsarm

Een bijkomend voordeel van de opgeperste toplaag is dat hij veel minder vocht opneemt. Doordat de toplaag veel dichter is dan bijvoorbeeld een betonsteen, zal de vochtopname veel lager zijn en slaat de tegel minder snel groen uit.

De kleurvaste bestrating heeft een slijtvaste toplaag

De toplaag die erop geperst is, is zo hard dat we kunnen stellen dat we niet alleen een kleurvaste, onderhoudsarme bestrating hebben maar dat de tegel ook slijtvast is. Veel van deze kleurvaste bestratingssoorten hebben de look van een natuursteentegel en zijn ook erg mooi te combineren met een gebakken klinker.

Wij adviseren u graag over deze kleurvaste bestrating

Zoals op de site te zien is in de groep van kleurvaste bestrating een ruime keuze te vinden. Er worden verschillende bewerkingen aangeboden. Bent u op zoek naar een ruwe tegel, een glad oppervlak of juist een leisteenstructuur? Wij hebben ze allemaal op ons showterrein liggen. Kom geheel vrijblijvend langs zodat wij met u de verschillende soorten, maten en bewerkingen naast elkaar kunnen leggen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.