Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels horen bij de nieuwste trends op het gebied van de bestratingsmarkt. Het product is onderhoudsvrij te noemen, is zout en zuurbestendig en neemt geen vloeistoffen op.

Klik hier voor ons assortiment Kermamische tuintegels

Kleur van keramische tuintegels

Kermamische tuintegels zijn 100 % kleurvast. Ook na jaren gebruik zal de kleur niets inleveren. Het gaat langzamerhand alle betere natuursteensoorten vervangen.

Onderhoud keramische tuintegels

Keramische tuintegels behoren tot de meest onderhoudsarme tegels die er voor in de tuin te koop zijn. Doordat er geen sprake is van vochtopname zult u veel plezier hebben van uw aankoop.

Transport keramische tuintegels

Heeft u de juiste tegel kunnen vinden? Wij kunnen altijd het transport voor u regelen. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.