Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Keramische terrastegels

Wij bieden u een ruime keuze in goede kwaliteit keramische terrastegels. Er worden veel verschillende merken en ook kwaliteiten aangeboden. Wij leveren alleen de goede keramische terrastegels die in Italië geproduceerd worden.

Onderhoud keramische terrastegels

Keramische tegels zijn het meest onderhoudsvriendelijke soort bestrating dat er te koop is. Het neemt geen vocht op en is zout en zuurbestendig. De sterkte van de tegel is ongelofelijk, per tegel is een belasting mogelijk tot wel 1000 kg.

Verwerken keramische terrastegels

Het verwerken van keramische terrastegels is anders dan bij een normale bestrating. Laat u van te voren goed informeren hoe u de voorbereidingen moet doen. Het speelt ook mee hoe de grondsoort is waar u woont. Kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Leveren keramische terrastegels

Wij kunnen uw tegels leveren door geheel Nederland tegen een kleine vergoeding. Kom langs en overtuig u zelf van de vele voordelen die er aan het keramiek voor in de tuin zitten.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.