Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Keramische terrastegels

Wij bieden u een ruime keuze in goede kwaliteit keramische terrastegels. Er worden veel verschillende merken en ook kwaliteiten aangeboden. Wij leveren alleen de goede keramische terrastegels die in Italië geproduceerd worden.

Onderhoud keramische terrastegels

Keramische tegels zijn het meest onderhoudsvriendelijke soort bestrating dat er te koop is. Het neemt geen vocht op en is zout en zuurbestendig. De sterkte van de tegel is ongelofelijk, per tegel is een belasting mogelijk tot wel 1000 kg.

Verwerken keramische terrastegels

Het verwerken van keramische terrastegels is anders dan bij een normale bestrating. Laat u van te voren goed informeren hoe u de voorbereidingen moet doen. Het speelt ook mee hoe de grondsoort is waar u woont. Kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Leveren keramische terrastegels

Wij kunnen uw tegels leveren door geheel Nederland tegen een kleine vergoeding. Kom langs en overtuig u zelf van de vele voordelen die er aan het keramiek voor in de tuin zitten.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.