Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Keramische tegels

Klik HIER voor ons assortiment MBI keramische tegels

Klik HIER voor ons assortiment REDSUN keramische tegels

Klik HIER voor de MBI GeoCeramica

Klik HIER voor ons assortiment Ceradal keramische tegels

Keramische bestrating is een nieuwe trend op de bestratingsmarkt, er zijn veel voordelen bij het gebruik van keramische tegels, ze zijn duurzaam, stevig, gemakkelijk te leggen en te onderhouden.

Uitstraling keramische tegels

De keramische tegels worden zo gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuursteen. Het grote pluspunt is dat ze kleurvast, slijtvast en vorstbestendig zijn. Dit zijn eigenschappen die bij veel soorten natuursteen anders zijn.

Verwerking keramische tegels

Voor het verwerken van keramische bestrating of keramische tegels is wel een andere aanpak vereist. De tegels zijn veel dunner dan een gemiddelde betonsteen en de ondergrond is daarom erg belangrijk. Vaak worden deze tegels gelegd op een splitbed. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden.

Onderhoud keramische tegels

Keramische tegels zijn bestand tegen zouten, schimmels, mos en kopergroenbehandelingen en ook vuurbestendig. Ze mogen zelfs schoongemaakt worden met een hoge drukreiniger.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.