Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Het 4 seizoenen terras in de lente

Het 4 seizoenen terras in de lente. Doordat de GeoSteen een speciale onderhoudsarme deklaag heeft kunt u zonder veel werk al vroeg in het voorjaar genieten van uw tuin. De GeoSteen heeft veel minder last van groene aanslag, onkruid en mossen. U kunt dus zonder dagen bezig te zijn met reinigen genieten van het eerste voorjaarszonnetje.

Het 4 seizoenen terras in de zomer

De meeste soorten bestrating zullen door de zomerzon een groot deel van hun kleur verliezen. Kiest u voor het 4 seizoenen terras van MBI (de GeoSteen) dan zult u hier geen last van hebben. Door de unieke deklaag die van kleurechte mineralen zal deze bestrating zijn kleur behouden. Ook het reinigen van vlekken is bij deze series veel gemakkelijker.

Het 4 seizoenen terras in de herfst

Geniet ook in de herfst van het 4 seizoenen terras. Als veel mensen druk zijn met het bestrijden van groene aanslag en mossen kunt u nog heerlijk genieten van de najaarszon. Kortom de keuze voor de GeoSteen zorgt op allerlei gebieden voor veel gebruikersgemak.

Het 4 seizoenen terras in de winter

De GeoSteen voor het 4 seizoenen terras is gegarandeerd vorstbestendig en voorkomt veel narigheid waar u met naruursteen wel last van zult hebben. Nog een reden om te kiezen voor de GeoSteen. Kom bij ons langs voor meer informatie en een goed en eerlijk advies. Neem hier de tijd voor!! Nieuwe bestrating kopen doet u maar een paar keer in uw leven dus kies voor de GeoSteen en leg met de vele leverbare maten en kleuren hiervan het 4 seizoenen terras aan.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.