Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoAntica

De MBI GeoAntica is inmiddels een begrip in de hogere klasse bestrating. Door zijn mooie deklaag van kleurechte mineralen is het een uniek product dat kleurecht is en blijft. Zonder toevoeging van kleurstoffen zult u na jaren nog steeds plezier hebben van de kleur waarvoor u de bestrating aangeschaft heeft. De MBI GeoAntica is leverbaar in de volgende kleuren:

  • MBI GeoAntica Milano
  • MBI GeoAntica Modena
  • MBI GeoAntica Bergamo
  • MBI GeoAntica Napoli
  • MBI GeoAntica Nardo
  • MBI GeoAntica Cannobio
  • MBI GeoAntica Riviera

KLIK HIER voor het complete overzicht van de kleuren en leverbare formaten.

Een schitterende en bovendien betaalbare bestrating waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

De deklaag van de MBI GeoAntica

De deklaag van de GeoAntica is gemaakt van kleurechte mineralen. Deze zorgen ervoor dat de kleur van de bestrating blijft. Bovendien is er door de deklaag een impregnant verwerkt die ervoor zorgt dat deze steen minder vocht en vuil opneemt. We kunnen hier dan ook spreken van een steen die kleurvast, onderhoudsarm en ook slijtvast is en ook nog eens voorzien is van footcomfort. Kom geheel vrijblijvend kennis maken met deze bestrating op ons showterrein waar we alle kleuren hebben liggen of staan. Bestrating kopen doet u voor een lange termijn, we raden u dan ook aan om het product te zien, te voelen en te vergelijken met de vele andere soorten bestrating die wij u bieden.

Bezorgen van uw MBI GeoAntica

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. Het transport van bestrating is vaak een probleem, het gewicht per vierkante meter is al snel zo'n honderddertig kilo en zal door de meeste mensen niet zelf geregeld kunnen worden. In onze eigen regio doen we dit met eigen vervoer, daarbuiten laten we het transport verzorgen door de fabriek. Vraag dus altijd geheel vrijblijvend een offerte aan!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.