Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Goedkope tuintegel

Als u opzoek bent naar een goedkope tuintegel bent u bij ons op het juiste adres. We hebben meerdere soorten goedkope tuintegels waar u uw keuze uit kan maken samengesteld. Dit hebben we gedaan zonder de kwaliteit van de steen uit het oog te verliezen. Het is namelijk belangrijk dat u een langere tijd van uw tegel kan genieten, en niet na een jaar terug komt omdat de kwaliteit erg is verslechterd. Het is namelijk een aankoop die meerdere jaren mee moet gaan.

Kwaliteit van goedkope tuintegel

Als u een goedkope tuintegel wilt kopen is het belangrijk dat u de kwaliteit van de steen in de gaten houd. Hier kunnen wij u goed mee helpen. Waar we rekening mee moet houden is dat als u een goedkope tuintegel koopt, er meer onderhoud aan hebt. Het krijgt bijvoorbeeld sneller groene uitslag. Dit kan u wel weer makkelijk verwijderen met een verwijderaar.

Goedkope tuintegel kopen

Wij zijn altijd bereid om u te helpen met de keuze voor een goedkope tuintegel. Ook zijn er in de tegels veel verschillende soorten, maten en kleuren Dit maakt het kiezen voor u niet makkelijker. We zullen u daarom altijd eerlijk informeren over de verschillende eigenschappen van de verschillende stenen. Zodoende komen we er altijd uit over de keuze die u moet maken. 

Goedkope tuintegel advies

Wij kunnen het erg goed begrijpen als u het lastig vind om een keuze te maken. Daarom ben u ook altijd van hart welkom bij The Stone Discounter, met of zonder afspraak. 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.