Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkope tuintegel

Als u opzoek bent naar een goedkope tuintegel bent u bij ons op het juiste adres. We hebben meerdere soorten goedkope tuintegels waar u uw keuze uit kan maken samengesteld. Dit hebben we gedaan zonder de kwaliteit van de steen uit het oog te verliezen. Het is namelijk belangrijk dat u een langere tijd van uw tegel kan genieten, en niet na een jaar terug komt omdat de kwaliteit erg is verslechterd. Het is namelijk een aankoop die meerdere jaren mee moet gaan.

Kwaliteit van goedkope tuintegel

Als u een goedkope tuintegel wilt kopen is het belangrijk dat u de kwaliteit van de steen in de gaten houd. Hier kunnen wij u goed mee helpen. Waar we rekening mee moet houden is dat als u een goedkope tuintegel koopt, er meer onderhoud aan hebt. Het krijgt bijvoorbeeld sneller groene uitslag. Dit kan u wel weer makkelijk verwijderen met een verwijderaar.

Goedkope tuintegel kopen

Wij zijn altijd bereid om u te helpen met de keuze voor een goedkope tuintegel. Ook zijn er in de tegels veel verschillende soorten, maten en kleuren Dit maakt het kiezen voor u niet makkelijker. We zullen u daarom altijd eerlijk informeren over de verschillende eigenschappen van de verschillende stenen. Zodoende komen we er altijd uit over de keuze die u moet maken. 

Goedkope tuintegel advies

Wij kunnen het erg goed begrijpen als u het lastig vind om een keuze te maken. Daarom ben u ook altijd van hart welkom bij The Stone Discounter, met of zonder afspraak. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.