Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkope tuin

Voor het aanleggen van een goedkope tuin gaat u natuurlijk naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij kunnen samen al uw wensen en eisen doornemen en geheel vrijblijvend een offerte maken voor de materialen. Indien u wenst zullen wij ook de aanleg voor u verzorgen. Een mooie tuin hoeft niet duur te zijn!!!!

Materialen goedkope tuin

Wij hebben een zeer ruime sortering bestrating voor een goedkope tuin. Met deze materialen is het mogelijk om voor een normale prijs een leuke tuin aan te leggen. Wij zullen ook bij de goedkope materialen altijd het juiste advies geven.

Aanleg goedkope tuin

In de meeste gevallen laat men de uitgezochte materialen door een vakman verwerken. Wij geven ook hierin graag advies welke hovenier/stratenmaker het best past bij uw wensen.

Verschillende materialen voor een goedkope tuin

U hebt de keuze uit veel verschillende materialen voor een goedkope tuin. Wij leveren o.a.:

  • betonbestrating
  • deklaagstenen
  • kleur- en slijtvaste stenen
  • klinkers
  • natuursteen
  • keramische tegels
  • gecoate bestrating

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.