Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkope terrastegels

Goedkope terrastegels vindt u bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij bieden een ruime sortering goedkope terrastegels in vele soorten materiaal, kleuren en bewerkingen.

Kwaliteit goedkope terrastegels

Terrastegels worden in veel verschillende kwaliteiten aangeboden. Wij doen altijd ons best om een leuk assortiment tegels te bieden tegen scherpe prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij geven u altijd een goed en eerlijk advies bij de aanschaf van uw bestrating. Wij zullen dan ook geen bestrating verkopen waarbij we niet het juiste verhaal doen.

Levering goedkope terrastegels

Wij kunnen u terrastegels leveren door heel Nederland. Als het buiten de regio is zullen we dat niet met eigen vervoer doen maar de bestrating af laten leveren door de fabriek. Heeft u een leuke tegel gezien laat ons dan altijd vrijblijvend een offerte maken.

Garantie goedkope terrastegels

Wij zullen u van te voren uitgebreidt informeren over de garantie van de door u uitgezochte terrastegels. De garantie die gegeven wordt op bestrating is per fabriek erg verschillend. Kom langs en laat u adviseren welke tegel in uw situatie het beste is.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.