Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Goedkope steenhandel

The Stone Discounter kunt u zetten onder de goedkope steenhandel. Wij leveren A merken tegen scherpe prijzen. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Wij zijn misschien niet de goedkoopste steenhandel maar hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Kom langs en overtuig uzelf!

Kwaliteit goedkope steenhandel

Zoals gezegd waken wij over de kwaliteit van de bestrating die we verkopen. Wij verkopen liever een keer niet dan dat we een slechte steen moeten verkopen. Wij zien onze klanten graag terug. Toch bieden wij in alle prijssegmenten een leuke steen. Een goedkope steenhandel met een goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.

Aanbiedingen goedkope steenhandel

Iedere maand vernieuwen wij onze aanbiedingen. Zit uw tegel er niet tussen? Vraag altijd even vrijblijvend een offerte aan, op onze website staan de adviesprijzen van de fabriek. Een aanvraag kan u soms tot wel honderden euro's besparen.

Voordelen goedkope steenhandel

De voodelen van een goedkope steenhandel wijzen voor zich. Altijd de scherpste prijs. Ook als u niet uit onze regio komt kan het voordeel van een goedkope steenhandel groot zijn. Wij laten rechtstreeks door de fabriek leveren, de garantie wordt door de fabriek gegeven en u kunt u stenen laten leggen door uw eigen hovenier of stratenmaker.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.