Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Goedkope opsluitbanden

Bent u op zoek naar goedkope opsluitbanden? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben goedkope opsluitbanden in diversen maten voor u op voorraad. Naast de banden hebben we ook voordelige stapelblokken, palissades en natuurlijk een zeer ruime keuze in alle voorkomende soorten sierbestrating. Bent u van plan om uw tuin te gaan veranderen? Laat uw zoektocht beginnen bij The Stone Discounter in Nunspeet!

Maten goedkope opsluitbanden

U heeft ons gevonden! Nu nog de goede maat goedkope opsluitbanden. Het belangrijkste is dat we kijken waar u ze wilt toepassen. Is het om uw terras op te sluiten dan is een bandje van 5x15x100 cm voldoende. Moet u een hoogteverschil opvangen dan hebben we de banden van 6x20x100 cm of zelfs 6x30x100 cm voor u. Wilt u ze gebruiken voor de oprit van raden wij u aan om de maat 10x20x100 cm te gebruiken. Als u twijfelt bel dan gerust om te informeren welke maat goedkope opsluitbanden er het beste in uw situatie gebruikt kunnen worden. We helpen u graag verder.

Transport van de goedkope opsluitbanden

Vaak is het gewicht een probleem. Een opsluitbandje van 5x15x100 cm weegt ongeveer 16.5 kg. Kijken we naar een opsluitband van 10x20x100 cm dan zitten we al aan een kleine 50 kg. Het is dus belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw auto en of aanhanger geschikt is om de goedkope opsluitbanden te kunnen vervoeren. Wordt het te zwaar? Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan om uw bestelling thuis af te laten leveren.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.