Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Goedkope betonklinkers

Wij hebben een ruime keuze aan betonklinkers, zoekt u een klinker met kleur of juist een mooie antraciet betonklinker? Wij hebben ze.

Kwaliteit goedkope betonklinkers

Een goede prijs en ook een goede kwaliteit? Kom langs voor een vrijblijvend advies!! Wij hebben klinkers door en door van beton maar ook een voordelige klinker met een fijne slijtlaag. Zoekt u kleurvaste betonklinkers? Ook dat is een mogelijkheid, we hebben goekope betonklinkers met een minerale deklaag of een deklaag van een kleurvast natuursteensplit.

Onderhoud goedkope betonklinkers

De duurzaamheid van goedkope betonklinkers hangt mede af van de manier van onderhoud. Ga nooit met een hoge drukspuit over uw betonklinkers, het enige wat u bereikt is dat de klinker ruwer wordt en daardoor meer vocht opneemt en nog eerder groen wordt. Wij hebben middelen om zonder veel moeite de groene aanslag van uw klinkers te verwijderen.

Transport van uw goedkope betonklinkers

Wij kunnen het transport van uw straatwerk voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw bestrating en de bezorging hiervan.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.