Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Goedkope bestrating

The Stone Discounter biedt u een ruim assortiment met goedkope bestrating. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit hier niet onder lijdt. Door het groot inkopen bij diverse fabrieken kunnen wij altijd tegen de laagste prijzen leveren.

Ons assortiment goedkope bestrating

Wij hebben de volgende soorten goedkope bestrating in ons assortiment:

  • Goedkope betonklinkers
  • Goedkope bestrating van beton
  • Goedkope bestrating met een kleurvaste deklaag
  • Goedkope bestrating met een kleurvaste deklaag en een coating
  • Goedkope natuursteen bestrating
  • Goedkope keramische tegels

Wij zullen u echter nooit een goedkope bestrating aanbieden waarvan we niet achter de kwaliteit kunnen staan en zonder een goed en eerlijk advies te geven.

Onderhoud goedkope bestrating

Ieder steensoort heeft een andere manier van onderhoud nodig. Wij zullen u altijd voorzien van advies hoe u uw bestrating lang netjes en mooi kunt houden. Er zijn onderhoudsarme soorten terwijl er ook soorten die wat meer onderhoud nodig zullen hebben.

Leveren goedkope bestrating

Wij kunnen als u dat wenst uw bestrating door heel Nederland thuis afleveren. In de regio doen we dit met eigen vervoer. Buiten de regio is het altijd mogelijk om uw bestelling door de fabriek af te laten leveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.