Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Goedkoopste opsluitbanden

Op zoek naar de goedkoopste opsluitbanden? Zoek niet verder wij hebben ze voor u! Klik HIER voor de verkrijgbare formaten en prijzen. Wij zullen u proberen te helpen bij het maken van de keuze welke maat u voor welke situatie moet gebruiken. De goedkoopste opsluitbanden zijn leverbaar in twee kleuren namelijk grijs en antraciet. 

Welke maat goedkoopste opsluitbanden heeft u nodig?

Voor een oprit gebruikt u een zware band, als de baan goed aangetrild is kan het straatwerk niet naar beneden zakken en zal het een grote druk op de goedkoopste opsluitbanden gaan geven. Daarom is het belangrijk op voor uw oprit de goedkoopste opsluitbanden in de maat 10x20x100 cm te gebruiken.

Voor uw terras gebruikt u de goedkoopste opsluitbanden in de maat 5x15x100 cm, het enige wat de goedkoopste opsluitbanden moeten doen is uw straatwerk op zijn plek houden. Vaak leggen we de goedkoopste opsluitbanden een paar centimeter lager dan de bovenkant van de steen. Zo doen de goedkoopste opsluitbanden hun werk goed maar zijn ze niet meer zichtbaar.

Heeft u een situatie die zwaarder belast wordt dan een terras maar is het geen oprit dan kunnen we de goedkoopste opsluitbanden ook leveren in de maat 6x20x100 cm.

Leveren van de goedkoopste opsluitbanden

Natuurlijk kunnen we uw opsluitbanden netjes thuis afleveren maar u zult begrijpen dat een paar banden ver buiten onze regio niet te doen is. Gaat het om grotere aantallen dan kunnen wij ze door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Twijfelt u? Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. In de regio kunnen we ze altijd bezorgen, onze voorraad is altijd wel zo groot dat afhalen natuurlijk ook tot de mogelijkheden hoort.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.