Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkoopste opsluitbanden

Op zoek naar de goedkoopste opsluitbanden? Zoek niet verder wij hebben ze voor u! Klik HIER voor de verkrijgbare formaten en prijzen. Wij zullen u proberen te helpen bij het maken van de keuze welke maat u voor welke situatie moet gebruiken. De goedkoopste opsluitbanden zijn leverbaar in twee kleuren namelijk grijs en antraciet. 

Welke maat goedkoopste opsluitbanden heeft u nodig?

Voor een oprit gebruikt u een zware band, als de baan goed aangetrild is kan het straatwerk niet naar beneden zakken en zal het een grote druk op de goedkoopste opsluitbanden gaan geven. Daarom is het belangrijk op voor uw oprit de goedkoopste opsluitbanden in de maat 10x20x100 cm te gebruiken.

Voor uw terras gebruikt u de goedkoopste opsluitbanden in de maat 5x15x100 cm, het enige wat de goedkoopste opsluitbanden moeten doen is uw straatwerk op zijn plek houden. Vaak leggen we de goedkoopste opsluitbanden een paar centimeter lager dan de bovenkant van de steen. Zo doen de goedkoopste opsluitbanden hun werk goed maar zijn ze niet meer zichtbaar.

Heeft u een situatie die zwaarder belast wordt dan een terras maar is het geen oprit dan kunnen we de goedkoopste opsluitbanden ook leveren in de maat 6x20x100 cm.

Leveren van de goedkoopste opsluitbanden

Natuurlijk kunnen we uw opsluitbanden netjes thuis afleveren maar u zult begrijpen dat een paar banden ver buiten onze regio niet te doen is. Gaat het om grotere aantallen dan kunnen wij ze door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Twijfelt u? Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. In de regio kunnen we ze altijd bezorgen, onze voorraad is altijd wel zo groot dat afhalen natuurlijk ook tot de mogelijkheden hoort.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.