Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

GeoSteen MBI

De naam GeoSteen MBI is een verzamelnaam voor een aantal soorten bestrating die voorzien zijn van een kleurechte deklaag. De GeoSteen MBI is dus een kleurvaste bestrating die ook na jaren zijn kleur nog zal hebben. De mineralen die in deze deklaag gebruikt worden zijn op een ondergrond van beton geperst en hebben daardoor een lage vochtopname en zijn dus ook erg onderhoudsarm. De deklaag van de GeoSteen MBI is op de betonlaag geperst met een grote druk, deze handeling maakt deze bestrating ook slijtvast.

Soorten GeoSteen MBI

De verschillen in de GeoSteen MBI zit in de structuur van de deklaag en de nabehandeling. Zo hebben we soorten met een relieëf, een houtnerfstructuur en soorten die mooi strak en glad zijn. De ene GeoSteen MBI heeft een facet terwijl de andere GeoSteen MBI juist strakke randen heeft. De GeoSteen MBI moet u echt even komen bekijken. Om tientallen soorten te beschrijven of via een afbeelding te laten kopen is niet verstandig. Onze voorkeur gaat er naar uit om de GeoSteen MBI door onze klanten te laten bekijken en te laten voelen. 

Coating van GeoSteen MBI 

De GeoSteen MBI is voorzien van een coating factor 15 of 30. Het verschil wat u hierin zult merken is de opname van vocht. Hoe hoger de factor hoe dichter de steen zal zijn. De GeoSteen MBI met een factor 30 coating is zelfs bijna vloeistofdicht te noemen en is erg makkelijk te reinigen. Ook groene aanslag zult u op deze steensoort bijna niet tegenkomen, is dat wel het geval dan is deze ook weer erg makkelijk te verwijderen. U ziet het het is altijd de moeite waard om de GeoSteen MBI te komen bekijken op ons ruime en overzichtelijke showterrein.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.