Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Gecoate bestrating

Gecoate bestrating is voorzien van een dubbele coatingslaag. De eerste laag zorgt ervoor dat er een goede beschermig is tegen UV licht, de andere is een vuilafstotende laag. Hierdoor is de tegel zeer éénvoudig in onderhoud. Algen, onkruid en mossen hebben nauwelijks de kans om zich aan het oppervlakte te hechten. Hieronder vindt u een overzicht van de leverbare soorten:

De gecoate bestrating is ook kleurvast

In de meeste gevallen is de gecoate bestrating opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste helft is gemaakt van beton, de laag die hieroverheen geperst is, is gemaakt van een natuurlijk product waar dan weer de coating overheen zit. Daarnaast zorgt de UV-beschermende laag ervoor dat het licht geen invloed meer kan hebben op de kleur.

Onderhoud van gecoate bestrating

Het onderhoud van uw gecoate bestrating is zeer éénvoudig. Deze is gewoon te reinigen met water en een borstel. Ook groene aanslag zal er niet intrekken en als deze wel aanwezig is, is dit simpelweg te verwijderen met water.

Aanschaf van gecoate bestrating

De prijzen van gecoate bestrating liggen wat hoger dan van bijvoorbeeld betonbestrating of van de kleurvaste bestrating. Het grote voordeel is het makkelijk te kunnen reinigen van deze bestrating. Zit u in een bosrijk gebied? Heeft u veel schaduw in de tuin? Dan is deze gecoate bestrating de oplossing voor u. De wat hogere aanschafprijs zorgt ervoor dat u ieder jaar weer veel tijd kunt besparen op het onderhoud.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.