Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Gebruikte klinkers

Het idee dat gebruikte klinkers veel voordeliger zijn dan nieuwe is lang niet in alle gevallen waar. Het verwerken van een gebruikte klinker is vaak veel duurder dan een nieuwe klinker. Vaak worden gebruikte klinkers los gestort geleverd met veel vuil en grond eraan, deze zullen eerst schoongeveegd moeten worden voordat ze verwerkt kunnen worden.

Prijzen gebruikte klinkers en nieuwe klinkers

De prijzen van een nette gebruikte klinker zitten vaak rond de 6-8 euro per m2, dit zijn dan vaak klinkers die door en door van beton gemaakt zijn en waarbij in veel gevallen de kiezels door de bovenlaag zichtbaar zijn. Nieuwe klinkers met een slijtlaag (deze bestaat uit een fijn materiaal) kunnen al geleverd worden vanaf € 11,25 per m2.

Leveren gebruikte klinkers

Zoals al vermeld worden de gebruikte klinkers vaak losgestort geleverd, dit zorgt voor veel beschadigingen en breuk. Informeer ook eens bij uw stratenmaker naar het prijsverschil voor het leggen. De nieuwe klinkers worden netjes in pakken geleverd en zijn hierdoor veel makkelijker te verwerken.

Kleur gebruikte klinkers

Gebruikte klinkers hebben vaak veel van hun oorspronkelijke kleur ingeleverd. De meeste betonproducten worden met behulp van een kleurstof op kleur gemaakt en de kleur zal na verloop van jaren in de meeste gevallen veel minder geworden zijn.

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.