Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Gebruikte klinkers

Het idee dat gebruikte klinkers veel voordeliger zijn dan nieuwe is lang niet in alle gevallen waar. Het verwerken van een gebruikte klinker is vaak veel duurder dan een nieuwe klinker. Vaak worden gebruikte klinkers los gestort geleverd met veel vuil en grond eraan, deze zullen eerst schoongeveegd moeten worden voordat ze verwerkt kunnen worden.

Prijzen gebruikte klinkers en nieuwe klinkers

De prijzen van een nette gebruikte klinker zitten vaak rond de 6-8 euro per m2, dit zijn dan vaak klinkers die door en door van beton gemaakt zijn en waarbij in veel gevallen de kiezels door de bovenlaag zichtbaar zijn. Nieuwe klinkers met een slijtlaag (deze bestaat uit een fijn materiaal) kunnen al geleverd worden vanaf € 11,25 per m2.

Leveren gebruikte klinkers

Zoals al vermeld worden de gebruikte klinkers vaak losgestort geleverd, dit zorgt voor veel beschadigingen en breuk. Informeer ook eens bij uw stratenmaker naar het prijsverschil voor het leggen. De nieuwe klinkers worden netjes in pakken geleverd en zijn hierdoor veel makkelijker te verwerken.

Kleur gebruikte klinkers

Gebruikte klinkers hebben vaak veel van hun oorspronkelijke kleur ingeleverd. De meeste betonproducten worden met behulp van een kleurstof op kleur gemaakt en de kleur zal na verloop van jaren in de meeste gevallen veel minder geworden zijn.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.