Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers zijn er in diversen kleuren en formaten. Wat altijd belangrijk is bij de aanschaf van gebakken klinkers is hoe hard ze gebakken zijn. Wij hebben een mooie lijn dubbelhard gebakken klinkers in ons assortiment.

Hardheid gebakken klinkers

De hardheid is erg belangrijk voor het onderhoud van de klinkers. Een gebakken klinker die niet hard genoeg gebakken is zal net als een betonklinker veel vocht opnemen en hierdoor snel groen uitslaan. Voordat u tot de aankoop overgaat kunt u de klinker zelf ook beoordelen op hardheid door ze tegen elkaar aan te slaan. Een harde klinker zal een hoog geluid geven terwijl een zachte klinker een dof geluid geeft.

Prijzen gebakken klinkers

De prijzen van gebakken klinkers lopen ver uiteen. Hoe lager de baktemperatuur en hoe korter de baktijd hoe goedkoper de klinker zal zijn. Kijk dus altijd uit en ga niet alleen op de prijzen af, dit kan tot een grote teleurstelling leiden. Vaak koopt u voor een paar euro meer een klinker waar u uw leven lang veel plezier van zult hebben.

Formaten gebakken klinkers

Gebakken klinkers worden in de volgende formaten verkocht. De meest voorkomende formaten zijn:

  • IJsselformaat
  • Waalformaat
  • Dikformaat

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.