Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Gebakken bestrating

In de meeste gevallen wordt er met gebakken bestrating de bekende klinker genoemd. Wij hebben een mooie sortering gebakken bestrating.

Klik HIER voor ons assortiment gebakken bestrating

De gebakken klinkers in ons assortiment zijn dubbel hard gebakken, de klinker heeft dus een lage vochtopname en is daardoor onderhoudsvriendelijk

Kleuren gebakken bestrating

Gebakken bestrating zal altijd zijn kleur houden. In tegenstelling tot betonbestrating waar veel kleurstof in gebruikt wordt is de kleur van een gebakken klinker bepaald door de soort klei die er gebruikt wordt. 

Formaten gebakken bestrating

De meest voorkomende formaten gebakken bestrating zijn:

  • Ijsselformaat
  • Waalformaat
  • Dikformaat

Kom langs en we kunnen in alle rust kijken welk formaat het beste in uw ontwerp past.

Transport gebakken bestrating

Wij hebben de mogelijkheid om uw gebakken bestrating tegen een kleine vergoeding door heel Nederland netjes thuis af te leveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.